Isoperla Home

Isoperla Wildlife Apps Isoperla Wildlife Apps

Boom Id: Bomen van gematigd Europa Spacer1 Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie Spacer1 Wilde Bloemen Id Automatische Herkenning
Boom Id
Vogelzang Id

Wilde Bloemen Id

  • Boom Id: Bomen van gematigd Europa
  • Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie
  • Wilde Bloemen Id Automatische herkenning

Vogelzang Id


Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie iTunes Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie Google Play


Vogelzang Id Nederland

Herken de vogels van Nederland aan hun geluid

Heb je je ooit eens afgevraagd: "Wat voor soort vogel is er nu aan het zingen?” Vogelzang Id is de perfecte hulp om de vogel snel en gemakkelijk te herkennen aan zijn zang of roep.

Automatische spraakherkenningsfunctie

Vogelzang Id een korte film van Isoperla on Vimeo.


Dit is wereldwijd de enige app die vogelgeluiden automatisch herkent: een simpele druk op de knop en de meest voorkomende vogels worden aan de hand van hun roep en zang bepaald. De automatische functie wordt continu verbeterd en uitgebreid. Voor de herkenning is er geen internetverbinding nodig, de bepaling verloopt uitsluitend op basis van de ingebouwde software in Vogelzang Id.

De bijzonderheid is: om een vogel precies te bepalen is geen voorkennis of ornithologische vakkennis nodig. Maar wel plezier voor het hele gezin waarbij kinderen ook nog iets kunnen opsteken!

Vogelgeluiden

Je kan de vogelgeluiden ook gewoon afspelen: van elk van de 135 vogelsoorten is ten minste een zang en de bijbehorende roep afspeelbaar.

Als je niet zeker weet om welke vogelsoort het gaat, kan de zoekopdracht nog aanzienlijk worden verfijnd door het beantwoorden van 6 eenvoudige vragen met de behulp van de KUSAM technologie. Via de functie "Vergelijken" kunnen de stemmen van twee soortgelijke vogelsoorten na elkaar worden afgespeeld.