Isoperla Home

Isoperla Wildlife Apps Isoperla Wildlife Apps

Boom Id: Bomen van gematigd Europa Spacer1 Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie Spacer1 Wilde Bloemen Id Automatische Herkenning
Boom Id
Vogelzang Id

Wilde Bloemen Id

  • Boom Id: Bomen van gematigd Europa
  • Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie
  • Wilde Bloemen Id Automatische herkenning

Wilde Bloemen Id: iPhone


Wilde Bloemen Id en iTunes


Wilde Bloemen Id Nederland

Een prachtige gids voor het identificeren van wilde bloemen van Nederland

Met automatische herkenning om uw wilde bloemen te identificeren met behulp van jouw foto's!


Wilde Bloemen Id een korte film van Isoperla on Vimeo.


Wilde Bloemen Id is geweldig leuk om te gebruiken. De hele familie kan plezier hebben bij het identificeren en het zal je dichter bij de natuur om je heen brengen. Voor de liefhebber is er ook anatomische, ecologische en taxonomische informatie.

Wilde Bloemen Id kan worden gebruikt om een logboek van jouw waarnemingen van bloemen bij te houden waardoor het gemakkelijk is om een overzicht van alle bloemen die je hebt gezien te creëren. Wilde Bloemen Id is gemaakt door professionele gepubliceerde ecologen, en maakt gebruik van een propriëtaire beeldbibliotheek die is gecreëerd met het specifieke doel om te helpen bij het identificeren met afbeeldingen van de bloem, het blad, de stengel en de plant.

Isoperla veldgidsen zijn de enige producten op de markt die gebruik maken van de KUSAM species identificatiemethodologie. Deze geavanceerde methode is een modern taxonomisch sleutelsysteem dat specifiek ontworpen is voor gebruik op mobiele apparatuur.

We zullen regelmatig nieuwe soorten toevoegen.