Isoperla Home

Isoperla Wildlife Apps Isoperla Wildlife Apps

Isoperla Wildlife Apps English Spacer1 Boom Id: Bomen van gematigd Europa Spacer1 Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie Spacer1 Wilde Bloemen Id Automatische Herkenning Spacer1 Isoperla natuur apps Nederlands
English
Boom Id
Vogelzang Id

Wilde Bloemen Id

Nederlands

  • Isoperla Wildlife Apps English
  • Boom Id: Bomen van gematigd Europa
  • Vogelzang Id - Automatische herkenning en naslaginformatie
  • Wilde Bloemen Id Automatische herkenning
  • Isoperla natuur apps Nederlands

Isoperla Wildlife App Developers


Apps voor wilde flora
en fauna in Nederland

Bij Isoperla streven wij ernaar mensen met de natuur samen te brengen middels ons aanbod aan mobiele apps voor in het wild levende flora en fauna.

Wij zijn gespecialiseerd in de automatische herkenning van soorten en zijn Europa’s toonaangevende ontwikkelaars van apps voor al wat in het wild leeft.

Onze apps voor Nederland bevatten zowel Nederlandse als Engelse tekst.

Automatische Herkenning

Door middel van automatische herkenning vindt Isoperla bosatlassen opnieuw uit voor het mobiele tijdperk.

Vogelzang Id identificeert vogelsoorten vanuit gezang dat vanuit de lucht wordt opgepikt via de microfoon van het toestel, zoals Shazam maar dan voor vogels.


Vogelzang Id Een korte film door Isoperla op Vimeo.


Wilde Bloemen Id identificeert automatisch wilde bloemen aan de hand van foto’s die de gebruiker op zijn of haar mobiele telefoon of tablet neemt.


Wild Flower Id a short film by Isoperla on Vimeo.


Wij gebruiken enkel inhoud die werd aangemaakt door ecologen met publicaties op hun naam en door gespecialiseerde fotografen. Wij gebruiken kwantitatieve statistiek voor soortidentificatie; onze KUSAM-methode werd specifiek voor mobiele apparaten ontwikkeld.

Gebruikers kunnen een ruimtelijk verslag van hun waarnemingen op een kaart opstellen en dit met anderen delen.

Partnerschappen

Isoperla werkt samen met natuurbeschermingsinstellingen en deskundige aanbieders van content om professionele afbeeldingen en tekst in publicatiekwaliteit naar mobiele platforms te brengen.

Wij zijn steeds op zoek naar partnerschappen met professionele aanbieders van content. Bent u een natuurbeschermingsinstelling of uitgever van atlassen voor wilde flora en fauna, gelieve dan contact op te nemen.

Experten in mobiele technologie

Isoperla maakt sedert 2007 creatieve en elegante veldgidsen voor systeemeigen apparaten.

Wij maken apps voor iOS en Android en hebben een diepgaand begrip van de technologieën die aan deze platforms ten grondslag liggen. Wij gebruiken een combinatie van agile- en traditionele technieken om robuuste software met een betrouwbare architectuur te bouwen.

Wij bezitten ons eigen, uiterst functionele applicatieraamwerk dat een naadloze serverintegratie, gegevenssynchronisatie, cartografie, geolocatie en op maat gesneden interfacebedieningselementen ondersteunt.


Email:

 

Form Maker